Kundetilfredshed

Kunden i centrum

4.8 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Google anmeldelser!

Hos Mølle Auto ApS sætter vi en ære i at drive en forretning hvor kundetilfredsheden er i top! Og vi går altid den ekstra mil for at gøre vores kunder tilfredse. For hos os vil vi så gerne have at i kommer igen næste gang i skal bruge en ny eller nyere brugt bil.

Men tag ikke bare vores ord for det, men læs i stedet for de mange gode anmeldelser vi har på Google!

Tak for en fin handel, super flinke og service-minded medarbejdere, det er ikke sidste gang jeg handler her, 5 ud af 5 herfra :)
Martin Bagger
Martin Bagger
13. Juni, 2023
Det er den bedste autoforhandler at handle med. Han er det mest loyale og ærlige menneske jeg har mødt. Mange tak for en super god oplevelse. Mvh Erik Lund Jensen
Erik Jensen
Erik Jensen
11. Juni, 2023
Ja vi tog ud og så på en bil vi havde set på nettet. Nåede ikke ud og prøve den før vi viste den ikke var for os. Fortalte hvad vi ledte efter, sælger havde lige fået sådan en bil ind, tilbød at undersøge hvad den skulle koste, så kørte vi en tur i den. Fik forhandlet os frem til en god pris. Så fra vi trådte ind hos Mølle Auto og til der var skrevet under på en købsaftale var der gået under 20 minutter. Glæder mig til at vores nye bil efter påske. Tak for en super fin service.
Kaja Larsen
Kaja Larsen
4. April, 2023
Rigtig god
Inge Høecke
Inge Høecke
3. April, 2023
Vi har købt en Renault Clio hos Sarhang Shafee og vi er super glade for den. Noget vi satte ekstra stor pris på, var hans oprigtighed, hans gode kunde service og hans generelle håndtering af salget. Han gennemgik et hvert step med os og forklarede, for at sikre sig at der ikke opstod misforståelser. Vi følt os så godt behandlet og han har hjulpet os godt igennem købet. Der har været fuld ærlighed omkring hele salget. Så alt i alt har det været den bedste oplevelse af bil køb, som vi nogensinde har haft. Og vi ville bestemt handle her igen, hvis det nogensinde skulle blive nødvendigt. 👍👍👍👍👍🍀🍀🍀🍀🍀
Malene Kristine Kure Olsen
Malene Kristine Kure Olsen
1. April, 2023
Vi har fået en rigtig god behandling hos Mølle Auto. Motoren på vores bil gik desværre i stykker kort efter købet, men Sarhang var god og skiftede den uden omkostninger. Det er vi enormt glade for og vi har stor tillid til hans måde at drive forretning på.
Lisa Stadler
Lisa Stadler
20. Marts, 2023
Super service. Sarhang er seriøs, velforberedt og troværdig. En god oplevelse for os og vores Skoda. Mvh Simon
Simon Jensen
Simon Jensen
23. Februar, 2023
Utrolig pålidelig sælger! Sarhang Shafee, ejeren af Mølle Auto, er den mest reelle autohandler, jeg til tider har handlet med. Jeg købte en Nissan Note af ham. Bilen kører som en drøm, og de kosmetiske fejl jeg ikke selv kunne se, udpegede han for mig. Han er ikke bange for at sige sin mening. Ærlig og loyal. Tak for en skøn oplevelse. Det er ikke sidste gang, vi handler. Varmeste anbefalinger herfra, og al held med forretningen.
Søren Walter Andersen
Søren Walter Andersen
23. Februar, 2023
Vi har aldrig oplevet så professionel og fantastisk behandling, alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke, yderst fantastisk oplevelse, vores absolutte bedste anbefalinger mange hilsner Erik og Jonna
Erik Nielsen
Erik Nielsen
21. Februar, 2023